Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

Szolgálati közlemény

2012. augusztus 23. - 14:10

Érkezett néhány kérdés a kritériumokkal kapcsolatban és a levelekből úgy tűnik, többen félreértették az egyik nevezési feltételt.

A megkeresések egy része arra vonatkozott, hogy néhányan nem merték nevezni azokat a blogokat, amelyek valamilyen termékkel foglalkoznak, mert eleve kizárással számoltak.

Az itt is fellelhető feltételek között erre vonatkozólag a következő olvasható: "a versenyből kizárásra kerülnek azok a blogok, amelyek tartalmuk 50%-ánál nagyobb arányban egy konkrét kereskedelmi márkáról, termékről vagy szolgáltatásról szólnak, tehát amelyek direkt módon reklám céllal jöttek létre."

Mindenképpen tisztáznunk kell, hogy óriási különbség van az egy adott márka/termék által üzemeltetett blog és az adott márka/termék köré épült közösségnek szóló, lelkes rajongók által írt blog között.

Az előbbire jó példa az (egyébként nagyon jó) futo.blog.hu, amely egy konkrét márka blogja. Az utóbbira pedig az android.blog.hu, ami nem arról szól, hogy miért jó egy-egy bizonyos, konkrét terméket venni, hanem azok használóinak ad praktikus tippeket, hogyan használják az eszközt.

 

 

 

A hvg.hu hírei
Kiutálták Máriakálnokról Tibi atyát, és még fel is jelentették

Feljelentette Tibi atyát, a valóságban nem létező züllött papot Máriakálnok polgármestere – írja a Blikk.hu.

Itt árvereznek el júniusban egy Korán-kéziratot

Kalapács alá kerül június 9-én a Párizs melletti Fontainebleau-ban a kairói al-Azhar mecset egyik Korán-szúrákat tartalmazó kézirata, amely megmenekült az 1798-as tűzvészben.

Itt nézhető online a kócsag valóságshow

Üzembe helyezték az első olyan madármegfigyelő kamerát Magyarországon, amellyel egy nagy kócsag család életét követhetik nyomon az érdeklődők.

További hírek a -n »
A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.