Az oldal használatához jelentkezz be azonosítóddal!

A verseny menete

2012. július 05. - 10:58

Nevezés

Július 23-án indulnak a nevezések és egészen augusztus 9-én éjfélig fogadjuk ezeket.

A versenyen való indulás feltételei:

- A 2012 március 1 előtt indult blogok vehetnek részt

- Legyen "élő", vagyis frissüljön folyamatosan. 2012-ben legalább 5 posztnak kell benne lennie.

- Nevezni lehet olyan nem klasszikus blogokat is, mint Tmblr, Facebook, Twitter vagy egyéb közösségi profil oldal, amennyiben azon egyedi tartalom található és megfelel az egyéb nevezési kritériumoknak.

- A blog tartalma nem sértheti a hatályos magyar törvényeket. Nem tartalmazhat például pornográf, kirekesztő, uszító stb. tartalmakat, továbbá engedély nélkül utánközölt tartalmakat sem tartalmazhat. (A HVG Kiadó Zrt nem tud felelősséget vállani ezen feltételek maradéktalan betartatásáért, mivel nem hatóság, ezért nem rendelkezik az ilyen jogi problémák tisztázásához szükséges eszközökkel, jogosítványokkal)

 - alapvető nyelve a magyar nyelv

- a versenyből kizárásra kerülnek azok a blogok, amelyek tartalmuk 50%-ánál nagyobb arányban egy konkrét kereskedelmi márkáról, termékről vagy szolgáltatásról szólnak, tehát amelyek direkt módon reklám céllal jöttek létre.

Szavazás

A szavazás augusztus 20-án reggel indul és szeptember 6-án éjfélig tart. Minden kategóriában - kivéve az Egyéb kategóriát - két (egy szakmai és egy közönségzsűri) nyertest hirdetünk. Mindenki szavazhat minden kategóriában, viszont szavazni csak Facebook-belépéssel lehet.

A szavazás indulásakor fent lesz az összes induló blog. Ezek közül egyet, az általatok legjobbnak véltet kell majd kiválasztani. Fontos, hogy kategóriánként csak egy szavazatot adhattok le. Tehát a szavazás során összesen 9-szer szavazhattok: mind a 9 kategóriában egy-egy blogot.

Szavazás mobilról

A legtöbb mobilról küldött szavazatot begyűjtő blog mobil különdíjban részesül. A mobil szavazás során az összes nevezett blogból egyre szavazhattok, kategóriáktól függetlenül. Így az abszolút kedvenceteket részesíthetitek előnyben. A mobilról és a weboldalon keresztül történő szavazás egymástól független, szavazz a szájton és mobilról is!

A nyerteseket szeptember 7-én kezdjük kihirdetni. Minden nap közzétesszük egy új kategória eredményét, külön a közönség és a szakmai zsűri által felállított rangsort. A zsűri szavazás eredményei esetében az első 10 helyezettet hirdetjük ki a weboldalon, a hivatalos végeredményt a díjátadón tudhatjátok meg, erre valószínűleg szeptember második hetében fog sor kerülni.

Ha valami nem lenne világos a nevezéssel/szavazással kapcsolatban, vagy esetleg van ötletetek hogy hol tartsuk a szeptemberi bulit akkor kommenteljetek itt, vagy írjatok nekünk a goldenblog@goldenblog.hu -ra.

 

A hvg.hu hírei
Kiutálták Máriakálnokról Tibi atyát, és még fel is jelentették

Feljelentette Tibi atyát, a valóságban nem létező züllött papot Máriakálnok polgármestere – írja a Blikk.hu.

Itt árvereznek el júniusban egy Korán-kéziratot

Kalapács alá kerül június 9-én a Párizs melletti Fontainebleau-ban a kairói al-Azhar mecset egyik Korán-szúrákat tartalmazó kézirata, amely megmenekült az 1798-as tűzvészben.

Itt nézhető online a kócsag valóságshow

Üzembe helyezték az első olyan madármegfigyelő kamerát Magyarországon, amellyel egy nagy kócsag család életét követhetik nyomon az érdeklődők.

További hírek a -n »
A HVG csoport oldalai
Elérhetőségeink

Telefonszámunk:
+36 1 436 2000

Emailcímünk:
goldenblog@goldenblog.hu

Szerkesztőségeink címe:
1037 Budapest
Montevideo utca 14.